Kanggo nelukake utawa manggon karo wong pasaja iki neraka

Wong-wong sing saubengé wong, sing seneng kanggo dadi piyambak sing wong-wong sing koyone dadi bisa diliwati, Iki gedhe ing bagean kok wanita asring kepincut kanggo jinis iki dicokot saka misteri. Lagi katon minangka tantangan kang ndadekake wong-wong mau malah luwih atraktif. Iku dicokot efek narik kawigaten kaya magnet sing ana. Supaya, ya, lagi angel kanggo ngerti, kanggo njaluk cedhak kanggo wong-wong mau nanging kaya akèh iku salah siji saka utama paradhoks saka seduction. Kanggo sawetara wong sing sampurna, nanging kanggo wong iku wong-wong kang sikap unbearable. Durung, wong sing mbukak kakehan, sing nonton banget iki ora arep kanggo entuk kanggo…