Kelas arab kanggo bocah-bocah Tangier Institute

Kursus basa arab kanggo anak bakal adhedhasar buku dicocogake kanggo iki: tomes Madinah. Padha bakal bisa kanggo mindhah quietly ing tidar piyambak cepet karo muni lan gambar nalika learning vocabulary prasaja nanging banget migunani. Manungsa waé, kelas iki ora kelas specialized ing learning saka Qur an nanging rodo ing basa arab. Kita bakal nggawe karo anak-anak saka al qur an, nanging ora karo kita padha bakal sinau kabeh Quran nanging padha bakal bisa kanggo maca iku. Kita goal punika saestu kanggo nggawe wong-wong mau sawijining ing pasuryan saka basa arab. Kursus basa arab kanggo anak sing kanggo lanang lan bocah-bocah…