Ketemu wong wadon ing bedeux

Yen sampeyan njawab YA kanggo meh kabeh pitakonan iki lan sampeyan arep kanggo nemokake wong wadon, nanging yen sampeyan ora yakin sing bedeux wis rampung kanggo sampeyan, supaya maca paseksen saka anggota kita bedeux sing wis ketemu sing bojo liwat kita»aku ketemu wong wadon saka urip saka dina pisanan. Profil iki presented kanggo kula langsung. Aku iki pisanan sethitik ragu-ragu kanggo njupuk kawitan lan banjur aku ngandika marang aku yen aku ora nyoba luck saiki, aku manawa padha ora kasil. Supaya aku wrote pisanan sethitik pesen lan aku ditampa kanthi cepet banget sethitik pisanan jawaban. Kita page diijolke sawetara pesen…