Kita kanca Raja PDF Download BUKU ing PDF for free

Kang mrentah punika rauh telung puluh taun lan iku kanca saka Prancis, sawijining pemimpin, industri sawijining, sawijining elites saka tengen lan kiwa. Raja Maroko, Hassan II, artine akeh Westerners kanggo modernism, lan dialog ing tanah Islam. Nanging iki penampilan atraktif ndhelikake ing secret garden saka rojo, ing shadow saka ngrugekake lan tawanan, torture, lan ilang, saka kasangsaran. Panjenenganipun jumeneng raja, penguasa kabeh lan saka saben individu, bejat liwat nindhes, rotted dening korupsi, rigging dening penipuan, lengkong dening wedi. Yen iya ora invent absolute daya, kang genius wis sugih tinsel dhewe kanggo nasarake wong-wong manca, sing mung takon kanggo dadi. Sawijining…