Kursus kanggo wong diwasa donya arab Institute

Rem Al Habsheim, mentri saka Kerjasama internasional saka uni Emirat arab, nalika ing riko kanggo IMA mbesuk kursus latihan semester bakal dianakaké saka unum ing maret, telung juillets. Pendhaftaran bakal njupuk panggonan saka pitu décembres. Enrollment ing intensif mesthi wae saka loro-loro-loro-enem octobres sing saiki mbukak. Padha bakal ditutup ana ing wolung octobres kanggo nyandhang metu. Donya arab Institute nawakake kursus ing klasik arab lan dialectal arab: aljazair, mesir, moroccan, wong siria-lebanese arab harfiah sing nyebar metu ing telung tingkat beda kiro-kiro saka Cahya kanggo Bun saka CEFR lan sing ana: Kabeh kursus sing didadekake siji kanggo CEFR minangka nderek….