Larangan tanpa panjelasan: patemon ing Korea Lor

Presiden Amerika negara trump kepengin ketemu maneh karo pimpinan korea Utara Kim Jong-Il. Iki preparatory riko, nanging mung dropped dening. Patemon karo Korea Lor kang negotiator pangareping Kim Yong Chol ing new York, dijadwal dening US Sekretaris negara Mike Pompey, iki diundur kanggo sawetara wektu. Departemen negara ditanggepi a statement penjelasan alasan kanggo pembatalan. Pompey originally ngrancang rapat karo Kim Yong Chol ing new York iki ana ing preparation kanggo sabanjure summit PBB présidhèn Donald trump lan korea Lor pimpinan Kim Jong E. Sandi wis diganti lan saiki karo sandhi anyar Sampeyan bakal nampa email konfirmasi ing mangsa cedhak. Mangga…