Mung wanted kanggo nggawe kenalan saka wong lanang saka mutahaké rahé — Ketemu arab wadon

Salam bali ing dating site arab, sawise ngulandara gedhe sing sayange rampung ing pungkasan sasi aku wong wadon saka Tunisian asal dening bapakku, lan prancis saka ibu, lan aku manggon ing Lille, pungkasanipun ing pinggiran Lille, liyane sabenere