Nerjemahake aku bisa ketemu maneh. ing arab karo conto

Memori paling gedhé ing donya Terjemahan Memori Iku wis digawe ngempalaken TMs saka Uni Eropah lan Perserikatan bangsa-Bangsa lan aligning paling-domain tartamtu multi situs web