Ngendi njaluk kenalan karo Wong impen

Yen sampeyan ana wong wadon siji, sampeyan care mbokmenawa pitakonan: carane kanggo nemokake siji lan mung. Wong-wong karo sampeyan nyoba kanggo mbangun sesambetan sing ora gedhe-gedhe sing perlu. Yen sesambetan ora mimpin kanggo sembarang bab sing apik — akeh banget ombenan, liyane mung siji rok dening dhewe ora bakal gagal, lan katelu ora kawentar ing atine — kabeh punika prasaja: sampeyan perlu kanggo njupuk inisiatif ing tangan dhewe lan pindhah ing panelusuran sing halves ngenteni wiwit dangu. Bali menyang isi Fokus manungsa waé ing pilihan saka sandhangan, iku bakal banget mripat-keno, nanging ora banget prasaja. Kajaba iku, iku kudu cocog…