Pandhuan kanggo Free Muslim Girl

Nalika tembung»terrorism»misale jek dadi pisanan sing nerangake atine nalika sampeyan krungu bab Muslim, nanging sing ora apa Islam iku kabeh babagan. Kaping kabeh, Islam wis watara siji milyar saka pracaya, lan liyane lan liyane wong koyone kanggo ngowahi iki agama. Senadyan akèh-akèhé saka teroris ngaku dadi Muslim, Islam dhewe iku adoh saka kang agama sengit lan paten pinaten. Saben taun akèh wong sing padha ora lair Muslim nggabungake iki agama amarga padha nimbang iki agama kanggo dadi luwih sabar saka Kristen utawa amarga padha non-tiyang pitados per se lan ketemu Islam luwih cocok kanggo roso. Nanging kok western wong sing…