Panji abang ing Online Wong kang Pesen Nancy Nichols

Pay manungsa waé kanggo kang muni. Iku script kang negatif lan sambatan? Iku tandha kang jaded, sampun duka masalah karo ex, utawa kang kosong ora ngormati wanita. Ora kang nyoba banget hard kanggo ngematake sampeyan. Sampun alasan ulterior kang pamuter, a scammer utawa serial dater. Ora kang gumunggung lan brag? Iku tandha saka insecurity utawa gendera abang saka poto-digunakke narcissist. Salah siji cara, sampeyan kudu pass ing wong. Iku kang samar bab sing iku lan kang kepungkur? Kang ndhelikake soko, mungkin garwane utawa gendakan, masalah financial utawa jillion liyane masalah pribadi. Ngisor-line, yen wong kang pesen pings isine weteng, iku…