Patemon serius lanang: iku tulus. Elit Tembang

Ing wong serius, sadurunge kabeh, bener: sawise sampeyan miwiti gendakan, kang ora arep kanggo muter ing sawetara tabel lan terus kanggo ketemu karo singles liyane. Malah yen saben wis dhewe definisi saka olehe ora setya, wong serius ora succumb ing kawitan nggodha. Wong akeh ora nemtokke sawijining pilihan. Wengi poker Thursday, game bal-balan ing Saturday lan sesi fishing ing Sunday Iku banget uga sing wis luang, nanging serius lanang, sampeyan uga kudu njupuk menyang akun ing program. Iku uga takon yen sampeyan duwe soko ngrancang ing sabanjure sawetara dina lan nerbitaké wektu kanggo sampeyan kanggo ndeleng. Wong akeh mangerténi carane…