Pendekatan cah wadon lan njupuk nomer telpon dheweke ing dina — YouTube

Alamat ing dina, akèh wong ngimpi saka, nanging banget sawetara sing wong-wong sing pass kanggo tumindak (aku ora count creeps, kang pujian wanita minangka meat sadurunge processing p**** nalika padha nolak kanggo mandeg) Apa metu kanggo klub utawa garis lan padha ngadhepi akèh kangelan (physionomiste, gangguan, kompetisi, alkohol) nalika sampeyan bisa nggawe iku ketemu dina rata-rata Sampeyan arep kanggo mangerteni carane nindakake iku mung kaya kula