Renang — Carane kanggo familiarize piyambak karo toya lingkungan — YouTube

Nindakake iki pesawat saka pakaryan sing sethitik liyane komplek. Padha bakal ngijini sampeyan kanggo dadi malah luwih nyaman ing banyu. Page, tekan ngisor saka cekungan. Kapentingan saka ngleksanani iku kanggo ngidini sampeyan ngerti ambane saka cekungan karo kontak saka tangan. Kacemplungaken dhewe rampung lan banjur tutul ing ngisor basin karo tangan. Sampeyan uga bisa mbukak obyek (kaca tingal, topeng) lan banjur nyoba kanggo nyekel iku. Kanggo familiarize piyambak karo toya lingkungan, iku penting sing nampa duwe banyu ing tutuk. Nguripake rampung sirah ing banyu, nanging wektu iki tetep tutuk mbukak. Nalika ngleksanani iki sukses, njupuk ambegan jero lan banjur nyelehake…