Rencontres Adopteunmec

Patemon ing Adopteunmec karo wong saka kutha, saiki liwat uga, iku menarik lan iku ndadekake malah sawetara wahyu ngendi kita ngrembug bejat tabuh. Kita ketemu siji sore ing garis lan sawise aku marang bab ABORSI saka ex, lan ora njupuk sandi rasa ora nyaman sacara, kang nawakake kula kanggo review. Naif, aku ngomong Apa ora, iku bener sing sawise kabeh kita mung ketemu. Nanggepi: Nanging minangka kanca-kanca utawa uga. Aku ketemu ing Adopteunmec, lan kita ditambahaké ing Facebook. Profil sethitik kosong nanging apa ora. Siji dina wong wrote kula ing Facebook, minggu sawise aku ditambahaké. Aku menehi wong sandi tel,…