Romantisme lan Manungsa arab — Fidaoussi

Roman ing wong ing umum banget becik pangrasa. Nanging, iku asring ngandika ing arab lingkungan sing wong-wong apa ora banget. Nanging, mengkono sing prilaku iki nempatno arab wadon, ing kahanan kang ora ngepenakke, amarga dheweke ngandika yen wong dheweke tresna dheweke saestu, banjur apa ora nuduhake wong iku ora ana maneh dheweke tresna. Iku uga salah siji saka alasan kok akèh pasangan arab sing ngetik ing boten seimbang kalebet kang ngancam stabilitas lan kulawarga. Asring, wong wadon ora ngerti carane kanggo smolder ing jantung bojone kanggo nggawe wong wong»luwih romantis». Contone, iku bisa dadi mung nuduhake-malah luwih romantis karo dheweke…