Saran Gendakan Arab Wanita panuntun Dhumateng Kesehatan

Salah siji saka kesalahane paling umum sing kita nggawe dina ing assuming sing wong saka salah siji bagéan saka donya kabeh ngisin padha agama utawa filosofi. Mulane, nalika seeking saran gendakan Arab wanita iku bakal dadi apik kanggo ngerti sing ana mbokmenawa ‘pikiran’ sing wadon Muslim. Ana sing godhongé amba prabédan antarane loro malah sanadyan padha duwe akeh nilai saka persimpangan. Free Arab wadon iku ora bab sing padha minangka partner wadon kang kulawarga nganut Islam iman. Yen wong wadon wis loro arab lan Muslim, sampeyan duwe karya cut metu kanggo sampeyan yen sampeyan ora pracaya. Malah sanadyan kang arab…