Sesambetan serius karo wong: limang utama aturan Competently bab kesehatan ing aku Manggon

Ing negara kita, iku ora umume kanggo pasangan bojo kanggo turu dhewe Ayo kang mangerteni apa Emosi unavailability lan misteri sing rahasia saka sukses pisanan tanggal. Dadi, ngomong peneliti Amérika Ilmuwan wis ketemu sing pasangan sing ora ajeg njaluk cukup turu, padudon kelakon luwih asring. Pasangan sing menehi lengkap turu kurang saka wektu dianjurake (kira-kira wolung jam), ngawonaken ora mung kesehatan, nanging uga sing sesambetan