Sinau kanggo maca arab kanggo anak

Saiki, ayo kang nerusake kanggo panemuan sing macem-macem formulir. Kene yahoo bakal ora bisa kanggo nggawe wong elinga, iku bakal angel banget. Iki langkah bakal kelakon mengko ing whiteboard. Kene, kita mung bakal nuduhake dheweke visual carane huruf iki ditulis ing awal, tengah, lan pungkasan karo bantuan saka aksara swara. Kaping kabeh kita arep kanggo mbangun anyar maps karo werna sheets wektu iki. Kita kudu papat-rwaning werna sing kita arep kanggo melu ing setengah kanggo njaluk loro-wolung persegi dowo bêsik. Iki rectangles, sing arep kanggo nulis telu huruf karo saben aksara sing beda-beda. Iki carane kita ngomong karya saka semut,…