Sion Chana: begja wong lanang karo telung puluh sanga garwa lan Anak — Urip ing Saudi Arabia

Paling saka wong-wong nemokake iku angel kanggo menehi hasil karo salah siji bojo lan sawetara bocah-bocah. Nanging, ana wong ing India sing wis kulawarga kanggo ukuran batalyon. Nalika iku pungkasan dietung, Sion Chana wis telung puluh sanga garwa, anak lan saka wong-wong anak telung puluh telu putu. Kabèh kulawarga uripe bebarengan ing Sion Chana kang papat crita, satus kamar omah, kang wis dibangun ing bukit saka Batwing desa ing negara Mizoram ing India. Yen aku ana politisi, aku bakal ing syarat-syarat gedhe karo Mr. Chana, minangka sing akèh votes lan ing sawetara kasus, saben voting counts. Paling politikus sing mikir…