submit


Apa ora iku ateges ‘Ketemu’ ing tunisian Arabic. Kamus ngandhut terjemahan menyang tunisian Arabic kanggo ‘kanggo Ketemu’: tembung dhialèk tunisian katampil ing kamus iki sing ditulis ing ‘transliteration Latin’. Iki seratan migunakake karakter Latin alphabet kanggo ngasilaken phonetically arab tembung. Iku wis digunakake dening tunisians kanggo nulis SMS, chatting, utawa enggo bareng ing internet. Iku nduweni kauntungan kang bisa kanggo maca dhialèk tunisian, tanpa gadhah kanggo sinau Arabic alphabet, lan sing apa kita nggunakake aplikasi iku ing situs iki. Tembung sing dadi pocapan ing prancis, kajaba kanggo notasi lan ing ngisor iki aksara, kang duwe dhewe pronunciation (ora ana padanan ing basa prancis)

About