A pengadilan ing UAE kang Ras Al Khaimah bubar dihukum bojo kanggo telung sasi ing kunjara sawise dheweke ketemu guilty saka looking liwat dheweke suami kang telpon tanpa kawruh, Emarat Al Sampeyan kacarita.

Ing laporan marang dheweke, wong ngandika bojoné tindak liwat telpon lan disalin kabeh informasi ing piranti liyane ing supaya kanggo nelusuri liwat wong-wong mau mengko ing.

‘Yen dheweke ora curiga liwat soko, dheweke bakal ora wis musna liwat telpon

Ora begja kanggo wong kanggo kunjara dhewe bojo.’ UAE kang mbebayani hukum ketat, utamané nalika nerangake kanggo nglindhungi privasi individu online. Ngandika kanggo Emarat Al Sampeyan, pokrol Maca Al-Awlaki lan Mohammad Jed Al Mawla diterangno sing ing negara kang hukum, iku ilegal kanggo pindhah liwat wong telpon tanpa ijin. Kanggo pasangan nikah, illegality saka nggoleki liwat telpon utawa komputer stands preduli saka apa partner pracaya padha kang cidra ing. Iku uga dianggep nglanggar diwasa pribadhi privasi online yen samubarang informasi sing pried ing dening garwa, tiyang sepah, kanca, relatif, utawa rowange

About