submit


Ngrungokake Emma, salah siji saka ahli basa saka hunchback, nerangake carane kanggo sinau basa luwih èfèktif. Papan utama: Thanks kanggo mode offline saka hunchback, sampeyan bisa sinau malah nalika sampeyan ora duwe akses menyang Internet utawa Wi-Fi. Sampeyan mung perlu kanggo ngundhuh kursus ing advance lan njupuk laptop karo sampeyan. Learning basa online, sampeyan bisa ketemu wong saka sak donya. Kanca-kanca anyar bakal dadi guru sing paling apik. Sampeyan bakal sinau luwih cepet. Sampeyan bisa sinau menit saben dina utawa telung menit saben dina saka wektu kanggo wektu. Sampeyan bisa milih ngendi lan nalika sampeyan arep kanggo sinau. Nemokake solusi sing bakal ngaktifake sampeyan kanggo nggawe paling kemajuan. Njupuk hunchback karo kowé, lan njupuk kauntungan saka free wektu kanggo sinau, kanggo nindakake saiki kanggo warung, utawa sampeyan ngenteni kanca. Sampeyan bisa nggunakake malah dening arep bisa. Mung ngundhuh kursus ing advance lan sinau liwat mode offline

About