Nalisir apa siji bisa mikir, ora ana lack saka wong apik utawa wong lanang serius kanggo sampeyan ing bumi, padha sing pancen nang endi wae

Iku wis dawa wektu sing aku lan aku njupuk iki komentar kanggo pitutur marang kowe sugeng kanggo karya

Matur nuwun kanggo apa sampeyan bisa nindakake kanggo wong-wong sing tindakake kowé.

Aku kaya kanggo duwe pendapat ing video iki, Simon Sine (aku ora ngerti yen sampeyan ngerti)

About