submit


Nalisir apa siji bisa mikir, ora ana lack saka wong apik utawa wong lanang serius kanggo sampeyan ing bumi, padha sing pancen nang endi wae. Iku mung sing iki ora sing gedhe-gedhe sing teka kanggo pirembagan kanggo sampeyan sacara spontan, ngendi wong-wong ing kang sampeyan mungkasi ing aplikasi free. Masalah kanggo akèh wanita iku cara sing apprehending ing rapat-rapat ora ngidini wong-wong sing kaya kanggo pengalaman ayu sajarah karo wong-wong mau teka nganggo kanggo wong-wong mau. Kanggo ketemu wong sing cocog karo sampeyan, sampeyan bakal duwe loro iku: pisanan iku kanggo nggawe luwih rapat-rapat (kang tegese sampeyan bakal ngganti sifat), lan liya iku sing perlu kanggo ngerti apa sing are looking for, apa iku kanggo sampeyan»becik wong»lan ora ragu-ragu kanggo mungkasi net hubungan nalika sampeyan aran sing kepinginan diverge. Iku wis dawa wektu sing aku lan aku njupuk iki komentar kanggo pitutur marang kowe sugeng kanggo karya. Matur nuwun kanggo apa sampeyan bisa nindakake kanggo wong-wong sing tindakake kowé. Aku kaya kanggo duwe pendapat ing video iki, Simon Sine (aku ora ngerti yen sampeyan ngerti)

About